Met wie doet u zaken


U doet zaken met 

Francis EversGeboren op 25 juli 1956 te Jakarta (Indonesië), in 1957 naar Nederland gekomen en opgegroeid. Getrouwd en moeder van een zoon.


Na de middelbare school was zij in 1973 in vaste dienst getreden bij de Regiopolitie Amsterdam en heeft zij binnen 28 jaar op 15 locaties in het korps gewerkt en de daarbij  nodige opleidingen gevolgd. Inmiddels heeft zij als 'zigeunerin' zestien adressen en vijftien verbouwingen op haar naam staan, waarvan de huidige zestiende verbouwing tussen de bedrijven door in volle gang is welke zij samen met haar man wil realiseren.


In 1981 was zij gestart met de opleiding schoonheidsspecialiste en is sinds 1983 Stivas gediplomeerd en werkzaam als Estheticienne in de avonduren, weekenden en vakanties waarvan haar grote liefde vanaf 2003 vooral uitgaat naar het lesgeven. Door het volgen van specialisaties, het ontwikkelen en volgen van cursussen, het schrijven van elf instructieboeken en het lesgeven op gebied van massage heeft zij uiteindelijk na 28 jaar vaste dienstverband haar baan in 2001 bij de Regiopolitie Amsterdam opgezegd.


Vanaf 1985 fanatiek is zij bezig met het onderzoeken van producten i.v.m. gifvrije verzorgingsproducten op het gebied van huid en haar. Tot op heden ruim 900 (ook bekende merken) uitgeprobeerd, helaas geen gifvrije samenstellingen.

           
Haar grootste passie is om een ieder de officiële Klassieke massage technieken te leren maar ook te begeleiden om op een verantwoorde manier te kunnen masseren met stenen, edelstenen en uiteraard te kunnen werken met producten op basis van Dode Zee mineralen, oliën en etherische oliën. Zelf past zij deze technieken en producten vanaf 1990 met veel succes toe in haar eigen praktijk. 

In 2002 is zij gestart met het geven van privé cursussen op het gebied van massage, spa wellness behandelingen en (examen)trainingen daar het aantal gezakte kandidaten voor de opleiding schoonheidsspecialisten schrikbarend toeneemt en met name op de onderdelen Klassieke massage Lichaam, Gezicht, hals en decolleté. Ondanks de dure opleidingen zakt op jaarbasis meer dan 60% kandidaten op een van de erkende opleidingsscholen. Voor haar des te meer een uitdaging om een ieder te coachen, te adviseren en daar waar nodig te corrigeren.


Wij werken zeven dagen in de week van ’s-morgens tot ’s-avonds en al onze tijd gaat op in het drukke mailverkeer (ruim 80 mailtjes per dag) de dagelijkse administratie van rekeningen, boekhouding en samenstellen van instructieboeken, het vullen en etiketteren van potjes, flesjes, het maken van verzorgingsproducten, het inpakken en wegbrengen van de pakketten, bestellen en bijhouden van de voorraad en het up to date houden van de twee webwinkels en tussendoor de bijkomende studies en onderzoeken.


Op de donderdagen en de vrijdagen worden overdag behandelingen en cursussen gegeven. In het verleden was het mogelijk om op deze dagen eventueel producten op te halen. Helaas is deze optie niet meer mogelijk, er kwamen te veel klachten van klanten en cursisten binnen, we werden te veel gestoord vanwege het te vaak weglopen om iets af te geven aan de deur. Ook hebben wij geen winkel aan huis.Privé zijn we hier tussendoor bezig met de verbouwing en genieten af en toe van de ‘schrale’ vrije uurtjes. 


Eerlijkheid, openheid, praktische, bruikbare en goede adviezen en beleefdheid naar al haar klanten staat bij haar hoog in het vaandel! de klant is en blijft koning!  


WEBSITES|


2010 opzetten en dagelijks bijhouden van twee websites, het maken van foto’s en schrijven van bijbehorende teksten.DIPLOMA|1981 Stivas assistente Schoonheidsverzorging (Estheticienne).


1982 Stivas Schoonheidsverzorging Vestigingsdiploma (Estheticienne).


1982 Stivas Ontharingsspecialiste met de naaldelektrode.


1982 Specialiste Acne behandelingen.


1982-1983 Visagist.


1983 Voeding adviseuse.


1984 Grimeren.


1984 Manicure.


2001 en 2002 (beroepsopleiding twee jaar) Aromatherapie.


2005 bijscholing Aromatherapie.CERTIFICAAT|


1978 Hoofdmassage inclusief Reflexen Hoofd,Gezicht, Handen en Voeten(Singapore).


1999 Hoofdmassage (Balie).


2000 Stoelmasseuse.


2005 Quality Hotstonemasseuse.

   
2005 Ontharingsspecialiste Plasmalite.


2005 Allround Anti-ageingspecialiste.

 
2006 LaStone ™ Therapeute.
 

2006 Celzouttherapeut (Gezichtsdiagnose) Het Nederlands centrum voor Dr.Schüssler’s Celzouttherapie Van der Snoek.


2007 Triggerpoint behandelaar.GASTDOCENTE| Opleiding Schoonheidsspecialist ROC.nl


2004 demonstraties Hotstone en Coldstone geven aan: 


Schoonheidsspecialisten nivo 3 (MBO) en Schoonheidsspecialisten nivo 4 (HBO).DOCENTE| 2001 Examen trainingen voor toekomstige Schoonheidsspecialisten.


2001 Hotstone en Coldstone massage Basalt Lichaam. 


2001 Hotstone en Coldstone massage Basalt Rug, Schouder en Nek.


2001 Hotstone en Coldstone massage Basalt Hals, Gezicht en Decolleté.


2001 Hotstone en Coldstone massage Basalt Manicure.


2001 Hotstone en Coldstone massage Basalt Pedicure.


2001 Ontspanningsmassage met vijf Officiële Klassieke massage technieken Lichaam.


2001 Ontspanningsmassage met vijf Officiële Klassieke massage technieken Rug, Schouder en Nek.


2001 Ontspanningsmassage met vier  Officiële Klassieke massage technieken Hals, Gezicht en Decolleté.


2001 Spa Wellness Behandelingen Lichaam.

 
2001 Spa Wellness Behandelingen Hals, Gezicht en Decolleté.

 
2006 Jade edelstenen Hotstone en Coldstone massage Lichaam 


2006 Jade edelstenen Hotstone en Coldstone massage Rug, Schouder en Nek.


2006 Jade edelstenen Hotstone en Coldstone massage Manicure.


2006 Jade edelstenen Hotstone en Coldstone massage Pedicure.


2006 Jade edelstenen Hotstone en Coldstone massage Hals, Gezicht en Decolleté met Jade massage rollers. 2012 Hoofdmassage inclusief schouder, nek en reflex punten op het hoofd en het gezicht. 


2015 Jade rollers en Guasha schraper massage Hals, Gezicht en Decolleté. SCHRIJFSTER| 


2003 begonnen met het schrijven van 11 Instructieboeken op het gebied van massage.De inhoud van haar geschreven 11 instructieboeken op gebied van massages is gebaseerd op 32 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele massages en behandelingen te kunnen uitvoeren en geven.


Deze instructieboeken zijn van onschatbare waarde en worden bij geen enkele geregistreerde en erkende opleidingsscholen uitgeven, waar vaak volstaan wordt met een aantal A viertjes.

 

Behandelcentrum In Uw Voordeel | Eenmanszaak © 2001-2016 All Rights Reserved. 

Webdesign & Webmaster www.creaclip.nl : Francis Evers 


Copyright © 2010, CreaProducts LLC all rights reserved