Triggerbal hulpmiddel pijnverlichting


Masseer zelf uw pijnen, klachten en ongemakken weg!


DOE HET ZELF MASSAGE METHODE

Masseer, help en verlos uzelf van de meest voorkomende pijnen


De klassieke ‘DOE HET ZELF MASSAGE METHODE’ , waardoor je niet afhankelijk bent van vele bezoeken aan een dure specialist, huisarts, kraker, giropracticus, fysiotherapeut etc.

We hebben allemaal het hele rondje gedaan, chiropraxie, accupunctuur, magnetiseren, diëten, kruidentherapie, het plichtsgetrouw innemen van pijnstillers, rek en strek oefeningen. Het lost het probleem niet op. 

Triggerpoints zijn geen acupunctuurpunten of spierkrampen en reageren niet op: positief denken, bio feedback, meditatie of toenemend ontspannen.

Een ontstellend hoog percentage artsen en andere medici zijn nog niet op de hoogte van triggerpoints, ondanks er in de medische literatuur al meer dan zestig jaar over wordt geschreven.

Triggerpoints staan voor afgeleide pijnen d.w.z. Triggerpoints veroorzaken altijd pijn op een andere plek en lijden de pijn naar ergens anders. Ze veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaal tunnel syndromen. Ze zijn de bron van de pijn in de gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen zoals: duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritme stoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints. De problemen die triggerpoints veroorzaken kunnen verassend eenvoudig te verhelpen zijn, de meeste mensen kunnen hemzelf doen, als ze maar over de juiste informatie beschikken. Het wordt tijd dat gewone mensen het recht op een pijnvrij bestaan in eigen hand nemen. 

Met behulp van een Triggerbal kunt u de pijn en het probleem opheffen. Zoek het betreffende punt op bij uzelf en druk uw lichaam tegen de bal( rol tegen een muur of deur aan). Rol met korte, langzame bewegingen. Behandel de triggerpoints een aantal keren per dag.  Ook kunt u de bal in een lange sok of panty kousje plaatsen. Op deze manier kunt u beter de hoogte achter uw rug bepalen waardoor u meer controle en grip over de plaats hebt waar het over de knoop rolt. Dit veelzijdig product is te gebruiken voor het hele lichaam en niet te vergeten voor onder de voeten voor het ondergaan van heerlijke voetreflex massage.

De Triggerbal is te gebruiken voor de meest voorkomende pijnen. Een onmisbaar hulpmiddel voor een ieder om zichzelf te verlossen van vele pijnen. Het materiaal is niet stuk te krijgen. 

En complete gebruiksaanwijzing met bijbehorende teksten en afbeeldingen wordt meegeleverd.

Alle voordelen op een rij:

U koopt een product voor uw leven.

Door zelfmassage  met de Triggerbal verlost u uzelf van de pijnen en eventueel van de klacht.

Overal uit te voeren waar u ook maar bent en makkelijk mee te nemen in uw tas of jaszak.

Gratis voetreflexmassage waarbij blokkades in het lichaam worden behandeld.

Niet meer afhankelijk van pijnstillers.

Het werken met de Triggerbal vraagt om een zeer korte oefening, maar zodra u het onder de knie krijgt wordt het uw favoriete hulpmiddel!

Eenvoudig in onderhoud.

Levert u op jaarbasis een aardig spaarcentje op (betalen van behandelingen en kopen van medicijnen en smeermiddelen).

Het bespaart u dus niet alleen geld maar ook tijd en een gratis onderhoud voor een 'pijnvrij' leven.

Hulpmiddel Triggerbal (KLIK HIER VOOR DE LIGHTBOX) Per stuk

Hulpmiddel Triggerbal (KLIK HIER VOOR DE LIGHTBOX)    Per stuk
Een onmisbaar hulpmiddel voor het opheffen van talloze pijnen en ongemakken

Afmeting: 60 mm

Materiaal: hard rubber.


Te verkrijgen in een kleur of gecombineerde kleuren.


Een uitvoerige productomschrijving van de meest 150 voorkomende klachten wordt per mail doorgestuurd.


€ 3.95Aantal  
 

Behandelcentrum In Uw Voordeel | Eenmanszaak © 2001-2016 All Rights Reserved. 

Webdesign & Webmaster www.creaclip.nl : Francis Evers 


Copyright © 2010, CreaProducts LLC all rights reserved